Anvendelsesmuligheder for kokosolie

Kokosolie i håndsæbe

Har du flydende håndsæbe på dit badeværelse, er det til din fordel at hælde en smule kokosolie i. ved 24 grader smelter olien fra fast form til flydende og gør det nemt at hælde i sæben. Dette hjælper til at fugte huden, også selvom du vasker dine hænder efter du har påført sæbeblandingen. Det er kun en smule der skal hældes i håndsæben.

Kokosolie til stegning og bagning.

Kokosolien har et unikt tekstur. Og grundet det gør, at den er særdeles velegnet til stegning og bagning. Der er et højt indhold af mættede fedtsyrer som gør, at kokosolien ikke kan ødelægges af høje temperaturer – til fx stegning og bagning. Til madlavning er det ofte en fordel af bruge kokosolie uden smag. Dette tilbyder Bodylab også.

Kokosolie som ingrediens.

Kokosolien kan også bruges som ingrediens. Hvis du er helt vild og tosset med smagen af kokos, kan du nemt erstatte din smør med det, http://www.bodylab.dk/shop/koldpresset-kokosolie-790p.html. Du kan sagtens smøre noget på et stykke brød i stedet for smør. Du kan også tilsætte en smule i en smoothie for at tilføre smagen af kokos.

Kokosolie og dens mange anvendelsesmuligheder

Kokosolie har været enormt velkendt og brugt i Asien i lang tid. Vesten har for nyligt fået øjnene op for denne utrolige olie som har så mange forskellige anvendelsesmuligheder. Den kan bl.a. bruges til fjernelse af makeup, den kan bruges i madlavning og som ingrediens, den kan fugte huden, læber og hår, og den kan hjælpe helingsproces, den kan erstattes med flere produkter som barberskum, bodyscrub, læbepomade, makeup-fjerner, hårolie m.m. derudover kan man få kokosolie i mange forskellige sortimenter og muligheder. Kokosolie og dens mange anvendelsesmuligheder er en kæmpe succes som er ved at blive meget populært. På bodylab.dk kan du se et sortiment af kokosolie som også er billig.