Er du en mand? Sådan får du et bedre sexliv

Sex er en stor del af et forhold. Det er naturligvis ikke alt, og der er meget andet, der er lige så vigtigt. Ikke desto mindre, så kan man ikke komme udenom, at det er sundt at have et godt sexliv. Det kan være, du har været sammen med din partner ikke stykke tid, og du nu godt kunne tænke dig, at der skete noget nyt. Hvis det er tilfældet, så læs med her, og find inspiration.

Prøv længere sex med en penisring

Synes du også, at selve sexakten godt kunne vare ved i lidt længere tid? Måske du før har hørt om penisringe – men ved du egentlig, hvad de gør? Hvis du bruger penisringe under sex, så øger det din chance for at kunne holde i længere tid. Der er rigtig mange mænd, der gerne vil kunne holde længere tid, så der er ingen skam i, hvis det også er sådan, du har det.

Tal med din partner

Det kan også være, du har en seksuel fantasi, som du gerne vil have udlevet. Det er der heller ingen skam i. Seksuelle fantasier er noget, alle har. Du kan altid tage en åben og frisk samtale med din partner, hvor du fortæller hende, hvad du godt kunne tænke dig. Det er selvfølgelig vigtigt, at du er åben for, at det ikke er sikkert, hun har lyst til det samme til dig. Men hvis du aldrig spørger, så finder du jo aldrig ud af det.

Prøv med udklædning

Der er også rigtig mange par, der har det sjovt med at prøve udklædning. Det kan give sexlivet et ekstra pift, og det er nogle gange lige det, man har brug for. Der er også meget udklædning at vælge mellem, så der er noget for enhver smag.