Få en cool stue med disse tips

lamper

Det er forskelligt, hvordan man godt kan lide at have sin indretning. Der er nogle, der gerne vil have, at det er hyggeligt. Andre synes, at det skal være stilet. Det kan også være, at du kan lide det simpelt. Det er også muligt, at du kan lide, at din indretning er cool. Hvis det er tilfældet, så er du havnet det rigtige sted. Det er nemlig lige præcis det, det skal handle om i denne artikel!

Få en rå væg

Hvis du gerne vil skabe en cool og rå stue, så er det virkelig fedt, hvis du maler én væg i en bestemt farve. Det kan f.eks. være, at den skal have en grå farve, måske askegrå. Det er en meget cool og rå farve, så det er med fordel noget, du kan tage ind i en stue, du forsøger at gøre cool. Når du skal ordne dine vægge, så kan det godt være, du har brug for at komme op i højden. Her kan det være, at du skal sørge for at have en solid wienerstige, som du kan bruge.

En wienerstige er en fornuftig investering, da du slipper for at hyre professionelle til at klare en masse opgaver, som du ellers ikke kunne tilgå sikkert.

Få et råt metalskab

Det industrielle look hænger meget sammen med det cool og rå look. Du kan derfor med fordel tage et flot metalskab ind i stuen. Det er klart noget, som er med til at skabe et cool look. Du kan få metalskabe i flere forskellige designs, så du kan sikkert finde noget, du kan lide.

Metalreol

Du kan også vælge at få en metalreol. Disse er enorm cool, og de ville passer perfekt ind i din stue, som du forsøger at gøre cool. Denne kan du med fordel dekorere med bøger, pynteting og andet. Man kan godt have en cool stue, hvor der også er plads til pynt. Det skal også være en form for balance, man forsøger at skabe.