Hvorfor koster barberblade så meget?

Barberblade er der, hvor producenterne for alvor har mulighed for at tjene penge på dig – og derfor er prisen også skruet helt op i vejret.

Det er lidt det samme som med printere. Selve printeren koster næsten ingenting. Mange producenter er villige til at sælge dig printeren med underskud. Men til gengæld koster det rigtigt mange penge at købe blæk løbende til printeren – for det er de løbende penge, der for producenterne kan blive til de mange penge.

barberblade Og det er derfor, du står og risikerer at skulle betale mange hundrede kroner bare for at få 5 barberblade nede i den lokale Netto. Det er lidt billigere, hvis du sørger for at købe ind online, men det er stadig mange penge, du skal slippe for at blive din ansigtsbehåring kvit.

Du kan overveje at investere et par hundrede kroner i en RazorPit bare en enkelt gang – så kan du herefter slibe dine barberblade, så de bliver helt friske igen. På den måde behøver du slet ikke at købe barberblade lige så ofte. Skaberne af RazorPit reklamerer selv med, at du kan spare op til 90 % af dine udgifter til barberblade ved at bruge produktet.

Og det er også værd at tage med, når barberblade hurtigt kan koste mange tusinde kroner at købe ind hvert eneste år, når man betaler så meget stykket nede i Netto..