Kreatin er mit våben i kampen mod at musklerne svækkes

Det er faktisk en kendsgerning, at muskler svækkes, hvis ikke man holder dem ved lige ved at træne dem ofte. Det kan man kæmpe imod, netop ved at træne dem ofte, men hvis man ikke helt får trænet så meget som man gerne vil, så er der altså også andre hjælpemidler, man kan tage i brug, og et af disse er kreatin. Kreatin er endda et af de mere virksomme, hvor man helt sikkert nok skal mærke en tydelig effekt. Der kan være mange grunde til, at man ikke får trænet så meget, som man gerne ville. For det første kan det være, at man ikke føler, at man har tid nok til at få trænet meget, og ellers så kan det være, at man egentlig har tiden, men at man så ikke føler, at man har en motivation, der gør, at man får det optimale ud af sin træning. Hvad end grunden måtte være, så er det sikkert og vidst, at det at tage et tilskud af kreatin er en måde at gøre op for manglende træning på. Når man tager kreatin, så svækkes ens muskler ikke ligeså let, som de ellers ville gøre.

Så længe har jeg kendt til kreatin

I starten, da jeg begyndte at træne, der vidste jeg ikke hvad kreatin er, og at det er noget, der både dannes naturligt inde i kroppens muskler, og også er noget, man kan tage som tilskud. Og i starten læste jeg heller ikke så meget om det teoretiske bag det at træne, det er først inden for de senere år, at jeg er begyndt at interessere mig for det. Og det er også her inden for de sidste par år, at jeg er begyndt at kende til kreatin.