Mad på slankekur

Som så mange andre af velfærdssamfundets smukke unge mennesker, er jeg overvægtig. Eller, hvis man skal være hudløs ærlig; fed. Men det er min egen skyld, det indrømmer jeg gerne. Jeg elsker at prisen på fastfood er så lav, at man ligeså godt kan købe en burger på maccen som en kylling i brugsen. Jeg elsker, at fastfood ingen tid tager – tryk blot nummeret på din yndlingsrestaurant, se et afsnit af din yndlingsserie og wupti, så er der mad bragt direkte til døren så du kan tage det med ind i sofaen – perfekt! Det er dog mindre perfekt at der fx er over 250 kalorier per 100g i en købepizza, og at det tager gud-ved-hvor-mange-timer at forbrænde skidtet igen.

Slankekursmad

Ligesom min fedme er selvforskyldt, må det også være min egen skyld, at jeg taber mig igen. Hvis jeg kan finde ud af at ligge og dovne den på sofaen med fastfood i hånden må jeg også kunne finde ud af at tilberede et ordentligt måltid mad og derefter løbe en tur. Og på grund af hurtigmums.dk ved jeg hvordan min slankekur skal starte! Jeg fandt den lækreste blomkålspizza opskrift på hjemmesiden, som ser overdrevet simpel og ikke mindst lækker ud, når man tænker på at den hører under kategorien blomkålsretter. En blomkålspizza er dejlig billig da blomkålshovedet også er det. Derudover kan man selv vælge hvilken blomkålspizza opskrift man følger, men fælles for dem alle er, at blomkålen blot danner bunden på pizzaen – toppingen bestemmer man altså selv. Blomkålspizza kan altså laves så den passer lige netop til dig – noget fastfoodindustrien (heldigvis) endnu ikke er begyndt på. Jeg har også fået meget mere mod på at prøve forskellige blomkålsretter http://www.hurtigmums.dk/blomkaalsretter/, for når en blomkålspizza kan smage godt, må der også findes andre gode blomkålsretter.