Min læge har anbefalet mig at tage solaray piller som kosttilskud

Jeg kom til lægen med lidt træthed, og lidt andet ubehag, som jeg ikke rigtigt kunne sætte ord på. Han luftede tanken for mig, at jeg måske kunne være slået en lille smule ud fordi jeg manglede nogle vitaminer i min krop. Han tog en blodprøve af mig, for at se om der var hold i hans påstand. Men indtil jeg får svar på  mine prøver anbefalede han mig at prøve solarays produkter med henblik på at få et bredt udpluk af vitaminer og mineraler ind i kroppen med det samme, så jeg i hvert fald fik et eller andet, til hvis vi nu sidenhen skulle gå hen og finde ud af, at jeg hele tiden havde været i underskud af et eller andet specifikt vitamin.

Efter min læges anvisninger har jeg lige bestilt solaray online

Jeg kunne godt se min læges pointe i, at jeg måske skulle tage disse solaray produkter, som han talte så varmt for. Så jeg gik med det samme hjem og bestilte et par forskellige slagt online. Til dette fårnål benyttede jeg siden http://www.puregreenshop.dk/det-gronne-apotek-1/solaray.html. Her fandt jeg, at der er mange forskellige solaray produkter, som så kan dække mange forskellige behov. Det var interessant for mig at lære en lille smule mere om vitaminer og mineraler, vil jeg sige, og dette lærte jeg lidt mere om ved at læse lidt rundt inde på hjemmesiden. Jeg må sige, at jeg virkelig er blevet inspireret til at sørge for at fylde min krop godt op med gode stoffer. Jeg tror, det bliver en lille kur væk fra slik og chokolade for en måneds tid i hvert fald. På denne måde kan jeg gøre noget godt for mig selv på flere planer på en gang, og det er ikke at kimse af.