Nyt middel med dokumenteret virkning på psoriasis

Klø, kradsen og rødmen – irritationer på huden er simpelthen bare træls. Og hvis du lider af hudsygdomme i et større omfang, fx psoriasis, kan det gå hen og blive direkte invaliderende. Men heldigvis er der et nyt, veldokumenteret middel på markedet! 

De fleste af os har oplevet at døje med urenheder på huden i perioder af vores liv. Måske var det akne, måske var det eksem, måske var det en mærkelig allergisk reaktion, vi aldrig helt forstod, hvorfor vi fik. Hvorom alt er, var det drønirriterende. 

Endnu værre er det, hvis man døjer med en langvarig hudlidelse som psoriasis. Her kan de rødmende og skællende områder på huden blive en kilde til ikke bare stor fysisk irritation, men også til et psykisk problem. Selvtilliden kan også få udslæt, hvis man kan sige det sådan. 

En meget jordnær ingrediens  

Heldigvis kan du nu få en veldokumenteret og gennemtestet creme mod psoriasis, der faktisk virker. Den har nemlig en helt særlig – og meget jordnær – ingrediens, der også virker mod andre former for irritationer på huden. 

Nu bliver du sikkert nysgerrig på den hemmelige ingrediens, så lad os afsløre den, så alle kan få gavn af den! Det, der gør det nye middel så effektivt og virksomt, er noget så simpelt som ler. Hvis du allerede har prøvet en masse avancerede produkter for at få bugt med din psoriasis, virker det måske overraskende, at ler er svaret.  

Ikke en hvilken som helst form for ler 

Til gengæld er det ikke en form for ler, du bare lige kan grave op i parken eller i baghaven. Den findes nemlig kun to steder i hele verden, og de steder er på de skønne limfjordsøer, Mors og Fur. Kun her findes den mirakuløse ler, som er rig på både jernioner, kiselalger og mineraler, der lindrer din hud. Med olie fra den vitaminholdige havtorn får du en lækker creme, der kan dæmpe de fleste former for irritation – og i særlig grad psoriasis.