Opdag andre begivenheder i storbyen

motoriseret

For ikke så lang tid siden var jeg lige en sviptur nede og handle på Vesterbro.


Massevis af mennesker passerede mig hele tiden på elektriske løbehjul til voksne og vejene var fulde af el-cykler. Først blev jeg lidt frygtsom og forstod ikke helt hvad det var og hvordan der kunne være kommet sådan en forandring! Det var særligt folk i 20’erne der kørte rundt på løbehjul, men kostede sådan nogle løbehjul ikke en formue. Jeg spurgte en ung mand, og han var så sød at forklare at han havde lejet den og slet ikke ejede den. Han introducerede mig til et smart lille trick og det var man kunne få kampagnekoder, som man kunne bruge til gratis ture!


Da jeg kiggede nærmere efter så gik der nogle mærker igen på de her løbehjul, som de unge kørte på! Inspireret af de unge mennesker tænkte jeg, at hvis de kunne så kunne jeg i hvert fald også! Jeg fandt faktisk ret nemt en app dvs et program på min mobiltelefon som kunne benyttes til nogle af de her løbehjul. Og rigtig nok man kunne anvende en rabatkode. Online kunne jeg ved at søge finde en kampagnekode til Lime, som var den app eller det software jeg havde fået ind på min telefon.


Det tog ikke lang tid så kørte jeg rundt i KBH på et motoriseret løbehjul uden at betale en eneste krone, da rabatkoden fungerede præcist som den skulle. Hvis du vil finde den samme kode som mig så kan du se en liste af rabatkoder, der var der også en del andre sjove rabatkoder som du kunne anvende. Det er nok ikke den transportmåde jeg vil bruge til daglig, men på ture til København downtown kan det stærkt anbefales!

Jeg vil med glæde have mine børn med

Jeg kunne onde mine børn at komme med ud og prøve de anderledes “fartøjer”. Det kunne jo være ret hyggeligt at prøve mange af de her ting sammen. Ikke desto mindre bliver jeg nød til at insistere at barnet er godt beskyttet og har varmen i sin forede dragt og godt pakket ind med tørklæder. Om mit barn så skal forsøge sig med et segboard eller et motoriserede løbehjul det må være op til barnet selv. Det er dog godt nok sørens at man ikke lejer segboards på samme måde som med el løbehjul. Jeg har dog her fundet en segboardguide med billige boards, der burde være tilstrækkelig til hyggekørsel i gården og haven! Alternativt kan man jo gå den hele gammeldags vej og lave en sæbekassevogn. Her skal du bare bruge en bund fra en gammeldags barnevogn med alle 4 hjul, nogle brædder, søm, skruer og andet til at fæstne og samle vognen med, nå ja og selvfølgelig noget at styre med. Sidst vi lavede vores egen sæbekassevogn benyttede vi faktisk en gammel pull up bar, som akkurat kunne anvendes som en form for rat til sæbekassebilen.


Så her er der masser af inspiration uanset om du skal vælge segboard, el løbehjul eller sæbekassebiler!