Proteinpulver giver mig en god mæthedsfornemmelse

Når jeg spiser havregryn om morgenen, er dette ofte ikke nok for mig. Det hedder sig jo, at man er mæt i mange timer, efter at man ved brug af havregryn har fået lagt en god bund. Men jeg bliver sulten allerede efter et par timer, når jeg kun har fået havregryn om morgenen. Derfor har jeg ledt efter noget, der ligger bedre og tungere i maven end lige netop havregryn gør, selvom de endda i sig selv ellers må sige at være i den tunge ende. Og her har jeg fundet ud af, at proteinpulver har vist sig at kunne gøre det rigtig godt for mig.proteinpulver Hvis jeg til morgenmad laver en shake, der blandt andre ingredienser indeholder proteinpulver, så kan jeg mærke, at jeg er veloplagt og klar på en ny dag, og at jeg er godt mæt lige fra morgenen af. Det er fantastisk dejligt, at have spist noget, som man bliver godt mæt af, og som man ved der giver en god energi på job, studie eller hvor man nu end ellers skal hen.

Jeg spiser gerne proteinpulver hver morgen

Dagen bliver som sagt bare sat rigtig godt i gang, når man bruger proteinpulver. Og derfor, så bruger jeg det gerne hver eneste morgen, og vil anbefale andre folk også at prøve det samme. For jeg tænker, når proteinpulver har denne effekt på mig kan det jo være, at den også har samme effekt på dig. Og det vil jeg ikke lade dig gå glip af. Du kan jo bare stille og roligt tage en smagsprøve, og se, hvad det kan gøre for dig, hvis overhovedet noget.  Bar prøv og smag det, og se, hvad der sker. Snip, snap, snude, så er den historie ude. Sværere er det slet ikke.