Rygter om proteinpulver

Jeg begyndte for omkring et halvt år siden at træne, men jeg kan ikke mærke eller se nogen væsentlig forskel. Jeg har derfor overvejet at begynde på et produkt, som kan hjælpe mig med at fremme mine resultater, hvor jeg primært har overvejet proteinpulver. Jeg ved bare ikke om jeg skal gøre det, da jeg har hørt en masse forskellige ting, både gode og dårlige ting. Jeg har dog oftest hørt positive ting. Specielt en af mine venner er stor fortaler for, at jeg skal begynde på proteinpulver, da han selv har mærket mærkbare fremskridt efter han er begyndt på det billigste proteinpulver. Jeg har til gengæld også hørt andre og mindre positive ting. Nogle af mine venner har ikke kunne mærke den mærkbare forskel, som de havde hørt så meget om. De mente, at produktet ikke havde nogen positiv indvirkning på deres træning, det eneste de kunne mærke efter, at de var begyndt på proteinpulver, det var, at de begyndte at få ufattelig mange bumser. Dette siger min ven, som er fortaler for proteinpulver, er fordi de spiser forkert og for usundt, da der i proteinpulver er en vis mængde kalorier, dette vil sige, at hvis man ikke tilpasser indtagelsen af kalorier, så må man selvfølgelig få flere bumser.

Beslutningen om proteinpulver eller ej

Jeg har fundet både fordele og ulemper ved at begynde på produktet. Jeg synes bare ikke, at de svar jeg fik fra mine venner var fyldestgørende for mig, derfor gik jeg ind på internettet og undersøgte, hvad andre havde oplevet efter, de var begyndt på proteinpulver. Der fandt jeg frem til, at der var rigtig mange, der havde oplevet, at de var begyndt at få flere bumser, men mange af dem havde på trods af dette stadigvæk mærket fordele ved at begynde på produktet. Hvis jeg kan få hjælp til at nå mine mål på bekostning af, at jeg skal have flere bumser i en periode, så er jeg villig til at ofre det.