Skab en stressfri arbejdsplads

mindmaster3

Vi bruger utrolig meget af tiden på vores arbejdsplads, og derfor er det vigtigt, at det er et sted som er tryghedsskabende og stressfri for os. For hvem ønsker ikke at gå glad på arbejde hver eneste dag? Dette må være et absolut drømmescenarie. Men det kan sagtens være din realitet i fremtiden.

Hvis din arbejdsplads står med nogle udfordringer eller problemstillinger, så tøv ikke med at kontakte MindMinders.dk, som tilbyder kurser og workshops til både store og små virksomheder. De har en ekstrem god erfaring inden for det psykologfaglige og ledelsesmæssige område.

Omsorgstræthed og søvn

Det er supervigtigt at passe både sig selv og sine kolleger. MindMinders.dk kan blandt andet tilbyde psykologfaglige foredrag om at mindske omsorgstrætheden inden for fx sundhedspersonalet. De formår altid at målrette foredraget, så det bliver relevant for lige præcis jeres arbejdssted – foredraget kan kombineres med workshop og/eller individuelle sessioner til de ansatte.

Søvn er en mærkesag hos MindMinders.dk, som tilbyder at dele den nyeste forskning om emnet, og sætter fokus på hvad der kan gøres helt konkret for at give søvnen bedre vilkår – både på et individuelt og et organisatorisk niveau.

Bedre trivsel og fællesskab

Stress er et ord, som absolut ikke er nyt for os. Det er et ord, som går igen og igen – og med god grund. Stress påvirker nemlig ikke kun den enkelte medarbejder, men også kolleger, arbejdsmiljøet og måske i sidste ende virksomhedens produktion og målsætning. Hos MindMinders.dk tilbyder de ligeledes seminarer og workshops om stress, hvor de skræddersyer indholdet til jeres virksomhed, og arbejder hen mod løsningsperspektiver til både ledere og medarbejdere, som i sidste ende kan skabe et stærkere fællesskab og større trivsel.