Skægpleje – Den store guide til mænd

Hvis du som mand har valgt at have et skæg, så er det også vigtigt, at passer og plejer det, så det står skarpt og ser velplejet ude. Læs med her og få masser af tips til skægpleje.

Det har i en del år efterhånden været populært at have skæg. Det kom med hipsterbølgen, hvor alle mænd, der bare var en lille smule med på beatet, skulle have et stort flot skæg. Det gav et andet look og var mere råt end det vi har været vant til at se. Men et stort og flot skæg kræver altså god skægpleje ellers ligner du bar en vildmand. Læs med her og få tips til, hvordan du plejer dit skæg på den bedste måde.

Det første du skal gøre, når du har anlagt dig et skæg er at købe forskellige produkter, så du også kan pleje dit skæg på en ordentlig måde. Du skal købe:

  • En trimmer
  • En skægsaks
  • En skægbalsam eller en skægolie

Når du har fået købt disse ganske få remedier, så er du godt kørende. Hårfjerning for mænd kræver nemlig lige så meget som hos kvinder. Du skal bruge tid på at pleje dig selv. Det giver dig både et flottere udseende og bedre velvære i det hele taget. Lad os se på, hvad du skal gøre, når det kommer til skægpleje:

  • Lige som du redder dit hår, så skal du også redde dit skæg. Det hedder mere præcist at kæmme sit skæg. Og til det skal du bruge en skægbørste.
  • Hvis du gerne vil have en ensartet skæg, så skal du sørge for at trimme det med en skægtrimmer. Det giver helt klar det pæneste look.
  • Hvis du ikke kan trimme dit skæg ens, så brug eventuelt en skægsaks som supplement.
  • Det kan også være en god ide at fjerne uønsket hår på steder, hvor de ikke høre hjemme.

Hvis du gerne vil læse mere og få flere gode råd til skægpleje, så kan læse videre på den nye blog for mænd, der hedder Almandak. Her finder du mange gode indlæg for mænd om alt lige fra skægpleje, hårfjerning, datingtips og gode råd til at lave lækre drinks.

Det er nemlig ikke kun kvinder, der læser blogs. Markedet for blogs til mænd er blevet udvidet de seneste par, hvor du altså kan finde masser af gode tips til hverdagslivet som mand.

Her bliver emner som f.eks. hårfjerning til mænd også taget op. Det er nemlig ikke længere tabu at ville have fjernet uønsket hår på f.eks. ryggen, armene eller brystet. Det findes der forskellige behandlinger og metoder til afhængig af, hvor længe man gerne vil have hårene til at forsvinde. De fleste mænd kender nok til at bruge en skraber, men så ved man også at der går ikke mange dage før, at man skal have fat i skraberen igen. Hvis man nu vælger en voksning i stedet, så kan der gå helt op til 3-4 uger, før man behøver at tænke på de uønskede hår igen.