Snorkeplaster til stabil nattesøvn

snorkeJeg hedder Keld og jeg er 53 år gammel. På mine ældre dage er jeg simpelthen begyndt at sove så let at jeg vågner af min egen snorken. Det er ikke godt for det betyder at jeg har svært ved at passe mit job. Jeg arbejder som lastbilchauffør og halvdelen af ugens nætter tilbringer jeg i min kabine på min lastbil. Jeg har aldrig haft problemer med at sove før trods jeg altid har snorket. Min kone derimod har ofte sagt at hun vågner når jeg sover hjemme. Hun siger at min snorken er meget voldsom og at jeg bør gør noget ved det. Det har jeg ikke fået gjort fordi det ikke har generet mig før nu. Jeg vågner simpelthen adskillige gange om natten af min egen snorken og det betyder at jeg er alt for træt til at køre når jeg vågner. Det holder ikke rigtig og derfor har jeg undersøgt hvad jeg kan gøre for at forhindre en forstyrret søvn.

Jeg har købt et snorkeplaster for at afprøve om det kunne virke og i nat sov jeg med det på. Jeg vågnede ikke en eneste gang og det er jo en succes.

 

Snorkeplaster i længden

Jeg har nu benyttet mig af snorkeplaster i et par uger og det fungerer bare for mig. Jeg har slet ikke været vågnet af min snorken og min kone siger også at hun har sovet uforstyrret de nætter jeg har sovet hjemme. Det er jo dejligt at der er noget som kan hjælpe en mod ens egen snorken. Snorkeplaster har gjort mig mere frisk og jeg kan uden problemer fortsætte med at køre de lange strækninger som lastbilchauffør. Alle som føler sig forstyrret af snorken bør prøve med et snorkeplaster, det har virket for mig og jeg er sikker på at det vil fungere for andre også.