Start ud med Ib Laursen

Jeg har efterhånden været vild med Ib Laursen i nogle år, og indtil for et par uger siden, var der heller ikke en eneste der kunne forstå hvorfor. Det var dog lige indtil, at de så de nyeste møbler fra Ib Laursen. Jeg er sikker på, at langt de fleste vil blive imponeret over denne kollektion, og der er slet ingen tvivl om, at Ib Laursen også er rykket op i en meget eksklusiv række med denne lancering. Det er jeg virkeligt overbevidst om, og jeg ved, at der er mange andre der er det samme. Det er altså meget imponerende, og jeg har da heller aldrig været et eneste sekund i tvivl om, at mulighederne ved at gøre dette, virkeligt bare er meget bedre. Det er altså ikke dumt, og når der er så mange eksperter, der kalder dette for årets lancering af Ib Laursen, så vil jeg da også mene, at der må være noget om snakken. Det har jeg altid vidst, men det er altså som sagt, først for nyligt gået op for folk omkring os.

Nyt fra Ib Laursen

Det skyldes altså alt sammen, denne nye lancering, og jeg er altså personligt også meget imponeret over, hvor fed den rent faktisk er. Det er altså super smart, og hvis du ikke kan indse dette, så er det altså typisk også fordi, at det endnu ikke er gået op for dig, hvor anderledes og nytænkende denne lancering fra Ib Laursen rent faktisk er. Det er jo meget imponerende, og det syntes jeg da også, at du skal tage at undersøge. Så vil du sikkert også ende ud med et nyt Ib Laursen møbel inden dagen er omme. Det er i hvert fald, hvad der normalt sker, og du kan jo virkeligt også godt regne med, at jeg om nogen godt ved hvad jeg snakker om.