Tid til pillefyr

Er du også ved at være godt og grundigt træt af at skulle fælde en masse træer bare for at holde gang i dit gamle fyr, så skal du måske overveje at få dig et pillefyr. Det er virkeligt ikke nogen dårlig ide, og du vil som det første gøre dig selv og miljøet en kæmnpe tjeneste. Du vil jo ret så hurtigt indse, at det er meget svært ikke at give mig ret i, at det på et eller andet tidspunkt bliver etisk forkert at bruge et pillefyr, og jeg syntes derfor også, at du skal begynde at overveje at få dit helt eget pillefyr. Det er i hvert fald bedre end et normalt pillefyr, og jeg syntes da derfor også, at det efterhånden er ved at være tid for dig, at komme i gang med at skifte over til et pillefyr. Som sagt er det jo ikke noget jeg fortryder, og når det samtidigt er billigere og bedre at bruge et pillefyr, er det jo næsten dumt at lade være.

Undgå pillefyr

Det er altså også derfor, at jeg mange gange vil anbefale dig, at gøre alt muligt andet end at bruge et alimindeligt træfyr, og det er sådan set også derfor, at jeg syntes det er ved at være en god ide med et pillefyr. Selvom jeg allerede har sagt det engang, så er det jo ikke noget man lige kommer til at fortryde, og for at overbevise dig helt om dette, så vil jeg også godt vædde med, at du aldrig har været i et hus, der har haft et pilelfyr, hvor du har følt dig utilpas. Det er simpelthen ikke muligt, og det alene er jo med til at understrege hvor fedt det rent faktsik er at eje et pillefyr. Det er jo ikke ret slemt, og når alt kommer til alt, er det bare bedre at eje et pillefyr.