Uddannelse om mindfulness

Der er mange ting jeg ikke kan forstå, men en af de store spørgsmål i mit liv i øjeblikket, er helt klart, hvordan man overhovedet kan klare sig uden mindfulness. Jeg har selv levet efter mindfulness i nogle år, og jeg må indrømme, at jeg slet ikke kan huske hvordan det var før hen. Det er altså lidt vildt at tænke på, for der er jo slet ingen tvivl om, at der virkeligt må være sket noget mere med mit liv, siden jeg ikke længere kan forholde mig til “normale” mennesker. Det er altså lidt mærkeligt, men der er samtidigt heller ingen tvivl om, at jeg på grund af lige netop mindfulness, også føler mig stærkere, og jeg ved at jeg at min mentale styrke er meget bedre, end stort set alle omkring os. Det er altså lidt vildt, og der er sådan set heller ingen tvivl om, at det er nødt til at blive bedre for dig fremover. Det er altså ret interessant, og jeg håber sådan set også bare, at du snart har indset, hvad du rent faktisk kan opnå med mindfulness.

Lær mere om mindfulness

Så hvis jeg var dig, så ville jeg altså også lave lidt research på dette, og så er jeg også sikker på, at du ville blive virkeligt glad for mindfulness i sidste ende. Det er altså helt normalt at gøre, og jeg håber sådan set også bare, at du snart har indset hvad jeg snakker om. Jeg er i hvert fald ikke i tvivl om, at du mange gange er nødt til at lave dit eget research, hvis du rent faktisk vil have en ærlig chance for, at finde ud af, hvad mindfulness virkeligt går ud på. Det er ret indviklet, og du har sikkert hørt ordet kompleks nævnt sammen med mindfulness før, hvilket også er det bedste ved mindfulness.